Blog

Διώξε τα κουνούπια φυσικά και οικονομικά!

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη με υπέροχες στιγμές, όπως βραδιές στον κήπο, μπάρμπεκιου με φίλους και οικογενειακές συγκεντρώσεις σε ανοιχτούς χώρους. Ωστόσο, είναι επίσης η εποχή των κουνουπιών και άλλων εντόμων που μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία μας. Μία από τις πιο φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για την απώθηση αυτών των ανεπιθύμητων επισκεπτών είναι το κερί citronella, το οποίο, εκτός από τις εντομοαπωθητικές του ιδιότητες, προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο.

ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ 1 ΠΛΑΚΑ ΔΩΡΟ

https://startbysenses.com/product/wax-melt-citronella-entomoapothitiko-keri/

Τι είναι το Wax Melt Citronella

Τα Wax Melts είναι μικρά κομμάτια αρωματικού κεριού που λιώνουν σε ειδικούς θερμαντήρες, απελευθερώνοντας το άρωμά τους στον αέρα. Το Wax Melt Citronella είναι ένα τέτοιο προϊόν, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο citronella, γνωστό για τις εντομοαπωθητικές του ιδιότητες. Η citronella είναι ένα φυσικό έλαιο που προέρχεται από τα φύλλα και τα στελέχη των φυτών λεμονόχορτου και έχει χρησιμοποιηθεί επί αιώνες για την απώθηση των εντόμων.

Πώς Λειτουργεί

Το αιθέριο έλαιο citronella λειτουργεί διαταράσσοντας την ικανότητα των εντόμων να εντοπίζουν τη μυρωδιά του ανθρώπινου σώματος. Τα κεριά citronella, όταν καίγονται, απελευθερώνουν το έλαιο στον αέρα, δημιουργώντας ένα αόρατο φράγμα που τα έντομα δεν διασχίζουν εύκολα. Αυτό καθιστά τα Wax Melts Citronella ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όπως βεράντες, κήπους και υπαίθρια πάρτι.

Πλεονεκτήματα της Χρήσης Wax Melt Citronella

  1. Ασφάλεια και Φυσικότητα: Τα Wax Melts Citronella είναι μια φυσική εναλλακτική λύση στα χημικά εντομοαπωθητικά, τα οποία μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για την υγεία μας και το περιβάλλον.
  2. Ευκολία στη Χρήση: Απλά τοποθετήστε το Wax Melt στον ειδικό θερμαντήρα και ανάψτε τον. Το κερί θα λιώσει και θα απελευθερώσει το άρωμά του στον χώρο.
  3. Διπλή Λειτουργία: Εκτός από την απώθηση των εντόμων, τα Wax Melts Citronella προσφέρουν ένα ευχάριστο και δροσερό άρωμα λεμονόχορτου, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου.
  4. Διάρκεια: Ένα μόνο Wax Melt μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες, παρέχοντας συνεχή προστασία και άρωμα.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Wax Melt Citronella

  1. Τοποθετήστε το Wax Melt Citronella στον ειδικό θερμαντήρα κεριού.
  2. Ανάψτε τον θερμαντήρα και αφήστε το κερί να λιώσει αργά.
  3. Απολαύστε την προστασία από τα κουνούπια και το ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας.

Συμβουλές για Βέλτιστη Χρήση

  • Τοποθετήστε τον θερμαντήρα σε ένα κεντρικό σημείο του εξωτερικού χώρου για ομοιόμορφη κατανομή του αρώματος.
  • Χρησιμοποιήστε περισσότερα από ένα Wax Melts σε μεγάλους χώρους για μεγαλύτερη κάλυψη.
  • Αποθηκεύστε τα Wax Melts σε δροσερό και ξηρό μέρος για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους.

2 thoughts on “Διώξε τα κουνούπια φυσικά και οικονομικά!

  1. Ο/Η Αμαλία λέει:

    Πόσο κοστίζει;

    1. Ο/Η start by senses λέει:

      Το κόστος είναι στα 5€

Comments are closed.